BRENG UW ONTWERPEN TOT LEVEN MET DREMEL 3D-DRAAD

"Alle Dremel PLA-filamenten zijn ontwikkeld en getest voor het gebruik met uw Dremel 3D-printers en zijn gewoonweg de beste filamenten voor uw DigiLab of Idea Builder 3D-printer. De 3D-printers van Dremel bieden 3 filamenttypes: PLA dat compatibel is met alle 3D-printers, evenals Eco-ABS en nylon voor de Dremel DigiLab 3D45 - allemaal uitgerust met RFID-herkenning voor automatische aanpassing van de printerinstellingen met het Dremel 3D45-model. Koop nu uw Dremel-filament en breng uw ontwerpen tot leven."

ECO-ABS

Eco-ABS is een natuurlijke thermoplast, perfect voor het printen van duurzame en schokbestendige 3D-voorwerpen. De sterkte, flexibiliteit en hogere temperatuurweerstand maken deze kunststof geschikt voor toepassingen in engineering en mechanica. Het op ABS lijkende Dremel-filament is ontworpen voor printen met uw Dremel 3D45-printer en verkrijgbaar in zwart.

NYLON

Nylon is een synthetisch polymeer, perfect voor het printen van sterke en flexibele 3D-prototypes die uiterst slijtvast zijn. Nylon wordt aanbevolen voor projecten als het 3D printen van levende scharnieren en andere functionele onderdelen. Het nylon filament van Dremel is ontworpen voor printen met uw Dremel 3D45-printer en verkrijgbaar in zwart.

PLA

PLA is een plantaardig en recyclebaar filament. Doordat het materiaal zo milieuvriendelijk is, wordt hieraan de voorkeur gegeven door scholen en degenen die voor tentoonstellingen of klein huishoudelijk gebruik printen. Dremel PLA is ontworpen voor alle Dremel 3D-printers en verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren. Het filament produceert een stabiel, sterk voorwerp met een hoogwaardige afwerking.

PETG

PETG is een veelgebruikt polymeer en is net zo duurzaam als ABS en net zo gemakkelijk te gebruiken als PLA. De sterkte, flexibiliteit en temperatuurbestendigheid maken dit filament ideaal voor het printen van mechanische onderdelen. PETG-filament heeft een uitstekend hechtingsvermogen en krimpt en vervormt niet snel, waardoor printen eenvoudig wordt. Het PETG-filament van Dremel is ontworpen voor printen met uw Dremel 3D45-printer en is doorzichtig.